FAQ

Veelgestelde vragen

Sommige bedrijven hebben hun Google optimalisatie goed op de rit en weten hoe ze moeten werken aan hun vindbaarheid. Dit doe je door het schrijven van blogs, het duidelijk benoemen van de diensten, locaties en andere “features”. In de praktijk blijkt echter dat de meeste mensen dat niet kunnen. Waardoor je niet goed vindbaar bent voor de klanten die op zoek zijn. Daarbij hebben we de ambitie om van deze website een pagina te maken waar de klant meteen aan denkt als hij op zoek is naar een dienst of winkel. Zoals booking.com is van vakanties. Maar dan anders.

Absoluut niet. Dit initiatief zegt NIKS over de ondernemers die hier niet aan mee doen. Eenieder is vrij om te doen wat hij of zij wil. We willen met deze site enkel meer zichtbaarheid geven aan de ondernemers die ervoor kiezen geen vragen te stellen aan zijn klanten.

Je meld je eerst aan als ondernemer, rechtsboven op de homepage (of registreer via deze link). Daarna log je in met je email en het door jou gekozen wachtwoord. Vervolgens ga je naar je account en klik je op “nieuw bedrijf toevoegen” en kun je je gegevens invullen.

Tip: maak het aantrekkelijk voor je virtuele bezoekers. Het is je visitekaartje.

Klopt! Wij keuren elk profiel eerst goed, voordat deze wordt live gezet op De Vrije Ondernemers. Op deze manier ontstaat er geen ‘spam’ op de website.