Over ons

Al ruim een jaar maken wij ons in toenemende mate druk om het huidige beleid rondom Covid-19. vrijwel álles wordt met het grootste gemak van tafel geveegd. Van elkaar aanraken, tot bezoekverbod en van noodgedwongen sluiting tot het beperken van je grondrechten.

Zeggen dat je boos bent of het oneens bent met de maatregelen, gaat er niet voor zorgen dat het beleid gaat veranderen. En ik maak me geen illusies dat je met één simpele website de huidige situatie kan veranderen. Maar ik heb wèl geleerd om met een beter alternatief te komen als je ziet dat iets (in jouw ogen) niet goed gaat. Dat is precies wat ondernemers doen. Vanuit een passie iets moois aanbieden waar de klant behoefte aan heeft

En dat is het doel van deze website. Het creëren van één centraal verzamelpunt waar de klant zijn perfecte winkel, dienstverlening of zorgaanbieder kan vinden. Want een goede relatie is veel leuker als je ook echt bij elkaar past.

Ik zie het probleem niet

Mensen vragen zich soms af waar wij ons druk over maken. Zó erg is het nou ook weer niet.
En dat klopt, ergens is het niet zo erg, de huidige situatie. En dat er een probleem is, is duidelijk.

Als jij jezelf dit ook afvraagt, dan willen wij je uitnodigen om na te denken over de volgende vraag:

Zou je het ook nog oké vinden als de huidige maatregelen er volgend jaar nog zouden zijn. En nooit meer weg zouden gaan?

Vaak is dan het antwoord “nee”. We doen het nu, omdat we het gevoel hebben dat het nu even moet. Iedereen heeft zijn eigen grens, maar wij willen voorkomen dat deze overmatig beschermende maatschappij het nieuwe normaal wordt.

Uiteindelijk gaan we allemaal dood, dus zorg vooral dat je echt hebt geleefd.

Kraanvogel De Vrije Ondernemers

De kraanvogel

Vouw in één jaar duizend kraanvogels en laat je gezondheidswens door de goden vervullen.

Dat is de Japanse filosofie die achter het vouwen van papier schuilgaat. De 1000 papieren kraanvogels symboliseren vrijheid, lichtheid en geluk.

Het moest dan ook zo zijn dat de kraanvogel, geheel onverwachts, landde op ons logo.

Onze gezondheidswens is duidelijk, wat is die van jou?